Karriär

På vägen mot vår vision har vi roligt tillsammans och utvecklar varandra i en trygg och motiverande arbetsmiljö där inställning och attityd är lika viktigt som kompetens. Vill du vara med på resan?

Utvecklare

Är du en av våra nya kollegor? Under 2024 avser vi att utöka teamet med 1-2 st utvecklare. Ansök här!

Utvecklare till Tibern
Två personer som jobbar och samarbetar framför en dator
Personer med varsin penna som sitter och pratar runt ett bord

Test & Releaseansvarig

Är du en av våra nya kollegor? Nu söker vi en test & releaseansvarig till vårt team. Ansök här!

Test & Releaseansvarig till Tibern

Spontan­ansökan till Tibern

Utöver utlysta tjänster välkomnar vi spontanansökningar.

Skicka spontanansökan
Bild på kundtjänstpersonal med headset framför datorer

Vad händer efter din ansökan?

Vad händer när du har sökt ett jobb?

Vi har alla varit här! Att söka jobb är en kombination av lång väntan och stor förväntan. Vad kan du förvänta dig av oss?

Du får ett...

  • ...tack-för-din-ansökan-email.
  • ...ett första samtal om vi blir nyfikna på dig eller för att boka in en intervju.
  • …tusen-tack-men-tyvärr-email om du inte går vidare till intervju.
Utsikt över Globen i skymning

Lär känna några i teamet

Porträttbild

Daniel Ljungel

CEO

 

Att tillsammans med teamet finnas i gränssnittet mellan affär och teknik för att bygga värdeskapande lösningar är det jag brinner för. Vetskapen om att det vi utvecklar gör skillnad för alla våra användare och i slutändan påverkar alla bostadsköpande bankkunder är både stimulerande och utgör ett stort ansvar. Som det lilla företag vi utgör är det extra viktigt att vi som team trivs med varandra och utvecklas tillsammans.

Porträttbild

Gustav Helin

Product Owner

 

I en tid där omvärlden förändras snabbare än någonsin, nya tekniska möjligheter kommer på löpande band, vill jag vara med och påverka. Vilket jag verkligen känner att jag kan göra på Tibern.

 

Jag drivs av att jobba nära kunden för att förstå deras behov och resan från ett idéstadium till produktion samt vara länken mellan verksamhet och tech.

Chi Hao Poon

CTO

 

Teknik är kärnan i allt vi gör, och det är min passion att se till att vi inte bara följer, utan leder utvecklingen inom vår bransch. Jag är passionerad över att vår teknik inte bara förbättrar våra användares arbetsdag utan också bidrar till en smidig och transparent process för bostadstillträden.

För mig handlar det om att balansera den senaste tekniken med användarbehov och se till att varje utvecklingssteg vi tar stärker både vår produkt och våra kunders framgång, samtidigt som vi prioriterar säkerhet och dataskydd.

Porträttbild

Elaine Schmidt

Business Analyst

 

För att veta vilka möjligheter som är relevanta och värdeskapande för våra användare och vår affär framåt behöver vi förstå både detaljerna och de stora dragen i vår verksamhet.

 

Jag drivs av att få ut maximal effektivitet och nytta i vår plattform. I en föränderlig omvärld är det viktigt att ha örat mot rälsen för att fatta rätt beslut. När alla parter ser och känner ett reellt värde av vår produkt, då har jag lyckats.

Porträttbild

Sebastian Thorell

Operations Specialist

 

Att vara en del av Tiberns resa genom digitalisering och effektivisering av en väldigt mogen bransch ser jag som en utmanande men en väldigt spännande och givande resa. Inom en bransch där status-quo är nästintill hugget i sten kunna ha möjligheten att förändra och förbättra är något som ger mig glöd. Att dessutom gå till jobbet med vetskapen om att det värde vi tillför via vår produkt underlättar hela processen gällande bostadstillträden för både banker och mäklare gör vardagen betydligt roligare!